Drømmer du om at eje en fritidsbolig, hvor der er mulighed for både naturoplevelser og aktiviteter for børn og voksne i alle aldre? Så tag et kig på de fritidsboliger som vi hos Bøgh Jensen Consulting har til salg.
Vi har fritidsboliger til salg i både Feriepark Landal Søhøjlandet i Gjern nær Silkeborg og i Feriepark Landal Seawest i Nørre Nebel tæt på strand og Ringkøbing Fjord. I Landal Seawest har vi også fritidsgrunde til salg.

Fritidsbolig til salg i Feriepark Landal Søhøjlandet

De fritidsboliger vi har til salg i Feriepark Landal Søhøjlandet ligger i smukke omgivelser i Gjern bakker. Der er mulighed for både aktiviteter samt hygge og afslapning. Fritidsboligerne fås i størrelser fra 1-4 pers. til 9-12 pers. 
I Feriepark Landal Søhøjlandet er der rig mulighed for aktiviteter både inde og ude. Der er blandt andet mulighed for sjove oplevelser i det tropiske badeland med 56 m vandrutsjebane, mulighed for at spille bordtennis, klatre på klatrevæg, vandreture i det fri eller måske en tur på golfbanen. 

Fritidsbolig til salg i Feriepark Landal Seawest

Vi har også fritidsboliger til salg i Feriepark Landal Seawest, som ligger i Nørre Nebel. Fritidsboligerne ligger tæt på både strand samt eng og natur. Ferieparken byder op til både hygge og aktiviteter.
I fritidsboligerne som fås i størrelserne fra 1-4 pers. til 9-12 pers. er der mulighed for ferier for både den lille og større familie. I ferieparken er der også mulighed for et væld af forskellige aktiviteter, som eksempelvis bowling, minigolf, billard og bordtennis. 

Brug for at vide mere om de fritidsboliger vi har til salg?

Lyder en feriebolig i Landal Søhøjlandet eller i Landal Seawest interessant og har du lyst til at vide mere om hvilke fritidsboliger vi har til salg, så er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 26 11 45 59. Du kan også sende din besked i en mail til mb@bjfi.dk eller via vore kontaktformular. Vi besvarer altid henvendelser hurtigst muligt. 

Feriehus på 43 m2 med plads til 2+2 personer

Areal:
54 m2

Soveværelser:
2

Badeværelser:
1

Etager:
2

Kontantpris:kr. 495.000,00

Feriebolig på 54 m2 med plads til 4+2 personer

Areal:
54 m2

Soveværelser:
2

Badeværelser:
1

Etager:
2

Kontantpris:kr. 695.000,00

Feriebolig på 108 m2 med plads til 8 + 2 personer

Areal:
108 m2

Soveværelser:
4

Badeværelser:
2

Etager:
2

Kontantpris:kr. 1.595.000,00

Feriebolig på 162 m2 med plads til 12 + 2 personer

Areal:
162 m2

Soveværelser:
6

Badeværelser:
3

Etager:
2

Kontantpris:kr. 2.395.000,00