Er du på jagt efter et kontorfællesskab i Varde med et professionelt og nyskabende miljø? Så er HQ68 på Ortenvej 80 i Varde måske noget for dig. Vi tilbyder kontorer og erhvervslokaler for små virksomheder.
I vores kontorfællesskab tilbyder vi kontorer i forskellige størrelser alt efter behov. Der er adgang til fælles mødelokaler, kopimaskiner, internetforbindelse og meget mere. På den måde får du adgang til det nødvendige uden at skulle investere i det hele selv. 

Kontorfællesskab for iværksætteri

Kontorfællesskabet HQ68 er for iværksættere, som ønsker sammenhold, netværk og fællesskab. HQ68 giver dig mulighed for at have kontorplads eller kontor ved siden af andre virksomheder, der ligesom dig er ved at eller har startet en iværksættervirksomhed.
I kontorfællesskabet er der fokus på iværksætteri inden for SoMe, som blandt andet Facebook, Instagram, Google Annoncering, LinkedIn og meget mere. Som selvstændig iværksætter giver det dig mulighed for at sparre med andre, som ved meget om brugen af sociale medier.

Skab netværk i vores kontorfællesskab

Uanset om du vælger en kontorplads, et lukket kontor eller en ‘on-the-fly’-plads, så giver HQ68 kontorfællesskabet dig mulighed for at skabe netværk med andre iværksættere, men du har også mulighed for at skabe netværk gennem deres netværk.
Som iværksætter giver et godt netværk dig de bedste forudsætninger for vækst i din virksomhed. Du har mulighed for at få relevant faglig viden og sparre med nogle både faglig og socialt på en måde som du ikke ville kunne på hjemmekontoret. 

Kontakt os for mere information om det nye kontorfællesskab

Ønsker du at vide mere om mulighederne for at flytte ind i Vardes nye kontorfællesskab for iværksættere, så tag endelig kontakt til os. 
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 26 11 45 59. Du er også velkommen til at skrive til os på mail mb@bjfi.dk eller via vores kontaktformular. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.