Drømmer du om en fritidsgrund i skøn vestjysk natur? Hos Bøgh Jensen Consulting har vi fritidsgrunde til salg i Feriepark Landal Seawest. Med en feriebolig i et feriecenter har du mulighed at deltage i aktiviteter og nyde de skønne omgivelser. 
Med en fritidsgrund i Feriepark Landal Seawest, kommer din fritidsbolig til at ligge i et feriecenter for hele familien. Samtidig er feriecentret moderne og sætter derfor helt nye standarder for familieferier i Danmark. 

Fritidsgrunde til salg i Vestjylland

Ved fritidsgrundene i Feriepark Landal Seawest kommer du til at bo tæt på en af Danmarks bedste sandstrande, som strækker sig over 60 km fra Blåvandshuk til Hvide Sande. Der vil derfor være rig mulighed for at nyde den skønne natur. 
Udover at være tæt på sandstrand, så er der også både enge og skove i nærheden. Fra fritidsgrunden i Feriepark Landal Seawest er der derfor mulighed for at benytte sig at vandre- og cykelruter i Blåbjerg Klitplantage.

Salg af fritidsgrunde til aktiv ferie

Både i selve ferieparken og i de omkringliggende byer er der mulighed for at have en aktiv ferie. Et par kilometer fra fritidsgrundene finder man bl.a. byen Hvide Sande, som er omgivet af Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, hvor man kan stå på vandski og wakeboard.
I selve parken er der også et væld af aktiviteter at give sig til. Det gælder eksempelvis indendørs klatrevæg, fodbold, minigolf, bowling og meget mere. Der er både indendørs og udendørs aktivitet for både børn og voksne. 

Vil du høre mere om de fritidsgrunde vi har til salg?  

Er du interesseret i at høre mere om de fritidsgrunde vi har til salg i Feriepark Landal Seawest? Så er du velkommen til at tage kontakt til os. Hos Bøgh Jensen Consulting står vi klar til at hjælpe dig.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 26 11 45 59 , hvis du ønsker en snak om dine muligheder. Ellers kan du sende din besked i en mail til mb@bjfi.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi besvarer altid henvendelser hurtigst muligt.