Ønsker du at leje en lejlighed i Varde kommune, så tag kontakt til Bøgh Jensen Consulting. Vi har forskellige lejligheder til leje rundt omkring i Varde Kommune og vi kan helt sikkert finde en lejlighed som opfylder dine ønsker.

De lejligheder vi har til leje er i forskellige størrelser og med forskellige antal værelser. Vi har derfor både lejligheder til den som bor alene og til familien der ønsker flere børneværelser. 

Lejlighed til leje i Varde kommune

Vi har lejligheder til leje både i Varde by, men også andre steder i kommunen. I Varde kommune er der flere mindre byer, som byder på smuk natur og et aktivt foreningsliv for både børn og voksne. 

Lejlighederne som vi har til leje uden for Varde by ligger i mindre byer som har mulighed for indkøb og let adgang til skole, fritidsaktiviteter og meget mere. Sammenholdet i disse byer er altid tæt og naboskabet er godt. 

Lejlighed til leje i Varde by

Ved at leje en af vores lejligheder i Varde, kommer du til at bo i en by, som kan byde på det meste. Varde har flere supermarkeder og en gågade med en bred vifte af forskellige butikker samtidig med at byen også byder på smuk natur i Arnbjergparken og det gamle Varde Sommerland.

Byen har to skoler og flere børnehaver, vuggestuer, dagplejere og private børnepassere. Der er også et væld af foreninger til forskellige fritidsaktiviteter for både børn og voksne i alle aldre.

Kontakt os for mere info om de lejligheder vi har til leje

Ønsker du at leje en af vores lejligheder i Varde by eller et andet sted i Varde Kommune? Har du brug for at vide mere om de lejligheder vi har til leje? Så tøv ikke med at tage kontakt til os - vi står klar til at besvare dine spørgsmål. 

Vi kan kontaktes på telefon 26 11 45 59. Du er også velkommen til at sende din besked på mail til mb@bjfi.dk eller via vores kontaktformular. Vi besvarer altid henvendelser hurtigst muligt.