Går du med drømmen om at bo tæt på Varde Fritidscenter og den nye skole Frelloskolen i Varde, så er det nye boligkvarter i Varde lige noget for dig. Bøgh Jensen Consulting er med til at udstykke et nyt boligkvarter op af den nye skole i Varde.
Vi har grunde til salg i flere forskellige størrelser mellem 700 og 1400 m2, som alle sammen kommer til at danne rammerne om det nye boligkvarter i Varde. Priserne vil variere efter størrelse og placering, men starter fra 600.000 kr. 

Fremtidens boligkvarter i Varde

I det nye boligkvarter vil grundene byde op til nybyggeri som har tænkt over fremtiden. Det betyder blandt andet at der i området vil blive håndteret regnvand efter LAR princippet, som sørger for Lokal Afledning af Regnvand, så det går uden om kloakken.
Derudover vil der i boligkvarteret være grønne områder, som er vild med vilje. Det betyder mere frodig og vild natur, som også er smukkere og sundere. Vilde grønne arealer kræver også mindre vedligehold.

Nyt boligkvarter tæt på skole og fritidsaktiviteter

Vardes nye boligkvarter er familievenligt og kommer til at ligge tæt på både Vardes nye skole Frelloskolen og Varde Fritidscenter. Her vil børn få kort afstand til skolen og hele familien vil have kort afstand til fritidsaktiviteter i fritidscentret.
Boligkvarteret vil samtidig have kort afstand til både indkøbsmuligheder og midtbyen med både butikker og spisesteder. Der er også kort afstand til omfartsvejen, hvis man skal udenbys. 

Lyst til at vide mere om det nye boligkvarter i varde?

Lyder en byggegrund i Vardes nye familievenlige og moderne boligkvarter som noget for dig, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står klar til en uforpligtende snak om dine muligheder for nybyggeri i Varde.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 26 11 45 59. Du er også velkommen til at sende din besked til os i en mail til mb@bjfi.dk eller via vores kontaktformular. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.