Går du med tanker om at investere i et feriehus i et af Landals ferieparker, så læs med her hvilke feriehuse vi hos Bøgh Jensen Consulting har til salg. I Feriepark Landal Seawest og Feriepark Landal Søhøjlandet fås feriehusene i forskellige størrelser. Det giver dig mulighed for selv at vælge hvor stor et feriehus du ønsker. 
Hvis du ønsker blot at købe en fritidsgrund og selv stå for byggeriet af feriehuset eller fritidsboligen, så har vi også fritidsgrunde til salg i Feriepark Landal Seawest. Her får du mulighed for selv bestemme indretningen af feriehuset. 

Feriehuse til salg i Landal Søhøjlandet

I Feriepark Landal Søhøjlandet har vi feriehuse til salg i størrelser fra 1-4 pers. til 9-12 pers. Uanset hvilket størrelse feriehus du vælger, har du mulighed for både afslapning, naturoplevelser samt både indendørs og udendørs aktiviteter.
Feriehusene i Landal Søhøjlandet ligger tæt på skøn natur, som byder op til vandre- og cykelture. Derudover er der også mulighed for sport og spil og for vandhundene er velkommen i det store badeland med op til 56 m rutsjebane. 

Feriehuse til salg i Landal seawest

Vi har feriehuse til salg i Feriepark Landal Seawest, som ligger tæt på både strand, skov og eng. Det giver mulighed for at nyde naturen med en strandtur på den 60 km lange sandstrand eller nyde en tur på gåben eller cykel gennem Blåbjerg Klitplantage.
I ferieparken er der også mulighed for et væld af aktiviteter for børn og voksne i alle aldre. Der er mulighed for alt lige fra indendørs klatrevæg og basketball til fodbold og beachvolley. Til parken hører også et stort badeland med rutsjebaner for både børn og voksne.  

Vil du gerne vide mere om de Landal feriehuse vi har til salg?

Ønsker du at vide mere om hvilke feriehuse vi har til salg i en af Landals ferieparker, så er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi står klar til at besvare de spørgsmål du måtte have til de feriehuse vi har til salg. 
Vi kan kontaktes på telefon 26 11 45 59 eller ved at sende en mail til mb@bjfi.dk. Du er også velkommen til at sende din besked via vores kontaktformular og så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.