Går du med tankerne om at købe en grund i Varde til dit drømmehus, så læs med her om hvad vi har til salg. Når du investerer i en ny helårsgrund har du mulighed for selvbestemmelse på både huset og haven. 
Hos Bøgh Jensen Consulting har vi helårsgrunde til salg i Varde kommune. Med et hus i Varde bor du tæt på både Esbjerg, motorvejen til Kolding og resten af Danmark samt strandene i Blåvand, Henne og Vejers. 

Grunde til salg tæt på natur

I Varde har vi helårsgrunde til salg i et nyt boligkvarter, som ligger tæt på natur og grønne arealer. Ved grundene er de grønne arealer etableret efter konceptet ‘vild med vilje’ som er med til at gøre naturen rigere og vildere.
Vild med vilje betyder også en smukkere natur som er rigere på biodiversitet. Dette gør livet i de grønne miljøer sundere og de er billigere i drift, da der ikke kræves så meget drift som på andre grønne arealer. 

Helårsgrunde ved den nye skole i Varde

Ved skolestart af skoleåret 2021/2022 åbner den nye skole Frelloskolen i Varde, og vi er med til at anlægge nye grunde tæt ved skolen. Helårsgrundene kommer til at danne et nyt boligkvarter i forlængelse af skolen og Varde Fritidscenter.
Grundene fås i forskellige størrelser mellem 700 m2 og 1.400 m2 og starter på priser fra 600.000 kr. I dette nye område vil regnvandet blive håndteret efter LAR-princippet (Lokal Afledning af Regnvand), som håndterer regnvandet uden om kloakken. Vandet kan eksempelvis blive brugt til vanding af planter og bede.

Vil du vide mere om de grunde vi har til salg?

Er du interesseret i at høre mere om helårsgrunde i Vardes nye boligkvarter i gåafstand til Vardes nye skole, så er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi fortæller gerne mere om de forskellige helårsgrunde i det nye boligområde.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 26 11 45 59. Du er også velkommen til at sende din besked på mail til mb@bjfi.dk eller via vores kontaktformular. Vi vender tilbage på henvendelser hurtigst muligt. 

Der er ingen huse i denne kategori i øjeblikket...