Feriecenter Landal Seawest

Et feriecenter for hele familien...

Midt i den skønne vestjyske natur, ikke langt fra Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, finder du Feriepark Landal Seawest – et moderne feriecenter, der sætter helt nye standarder for familieferier i Danmark.

Hos Feriepark Landal Seawest er der plads til hele familien, unge som ældre, og der er oplevelser og aktiviteter for enhver smag. Med udgangspunkt i én af vores dejlige ferieboliger har I adgang til et hav af spændende attraktioner i og omkring vores moderne feriecenter, så der er masser af muligheder for at skabe dejlige ferieminder, også for de lidt større børn.

I nærheden af Feriepark Landal Seawest finder I nogle af Danmarks bedste sandstrande, der strækker sig over 60 kilometer fra Blåvandshuk til Hvide Sande, omkranset af en ubrudt række af høje og lave klitter. Naturoplevelserne står nærmest i kø, så snyd ikke jer selv for ture til de nærliggende strande, enge og skove, hvor roen for alvor sænker sig.

Aktiviteter for børn i alle aldre

Hos Feriepark Landal Seawest er der aktiviteter for børn i alle aldre. De helt små kan boltre sig i vores mini-legeland, de lidt større børn nyder tiden i legelandet og badelandet. Er i til badminton eller bordtennis er der rig mulighed for at få tage en dyst på en af vores baner i sportshallen.

For de større børn er der udendørs udfordringer for enhver sværhedsgrad i Blåbjerg plantage der byder på spændende mountainbike og løberuter, når aftenen går på hæld og hele familien skal samles er det oplagt at udfordre hinanden i vores bowlinghal.

Hygge i skønne omgivelser

Omdrejningspunktet for jeres ophold vil blive én af de flotte ferieboliger, som byder på privatliv og komfort. Ferieboligerne findes i forskellige størrelser afhængig af jeres behov – fra 4 til 12 personer.

Alle ferieboliger er elegant møbleret i moderne og tidssvarende farver og materialer, og ferieboligerne er desuden udstyret med bl.a. opvaskemaskine, tv og musikanlæg.

Skal du holde fest?

Hold din fødselsdag, Blå Mandag, familiefest eller lejrskole hos Feriepark Landal Seawest i Nymindegab. Vi skræddersyer gerne dit arrangement!

Skal du holde et firmaarrangement?

Hold firmaeventet hos Feriepark Landal Seawest i Nymindegab. Vi skræddersyer gerne dit arrangement!