Feriecenter Landal Søhøjlandet

Aktivitet, natur og nærvær i de smukke Gjern bakker!

Feriepark Landal Søhøjlandet ved Silkeborg byder med sine unikke omgivelser i Gjern Bakker på aktiviteter for hele familien hele året. Her kan du og familien, vennerne eller kollegaerne opleve en række spændende aktiviteter, hvor naturen med skov, vand og bakker indbyder til fart, spænding og afslapning. Der er underholdning og aktiviteter både inde og ude for folk i alle alders grupper.

Naturen i Silkeborg giver mulighed for en aktiv ferie i Søhøjlandet, hvor vi blandt andet kan tilbyde mountainbike-ruter, løbe/gå/vandrestier både i kuperet terræn, men også på regulære stier. Desuden er der mulighed for at spille tennis, minigolf, forhindringsbane, klatrevæg samt golf.

Hos Feriepark Landal Søhøjlandet er der også rig mulighed for indendørs aktiviteter i bl.a. det tropiske badeland med 56 m. vandrutsjebane, spabad, børneområde, svømmebassin, solarium og sauna. Du kan også udfordre familien i badminton, squash eller bordtennis mens børnene kan underholde sig i Funnys Kreative Værksted, hvor der er rig mulighed for at tegne, male, klippe og klistre.

Aktiviteter for børn i alle aldre

Tropisk badeland, Funnys værksted, skibakke, mountainbike, minigolf, tennis eller ta' en familiedyst på forhindringsbanen eller i sporthallen. 

Opholdsprisen hos Feriepark Landal Søhøjlandet inkluderer fri af benyttelse af badeland, sportshal samt slutrengøring. Så kom tidligt og få en ekstra feriedag!

Tag familien med på en dagstur til Djurs Sommerland, Tivoli Friheden, Legoland, Randers Regnskov eller Den Gamle By. Eller nyd den omkringliggende natur i en kano, på gåben eller fra sadlen på en mountainbike.

Saml hele familien

Hos Feriepark Landal Søhøjlandet er det plads til hele familien. Vi har huse med plads til op til 8 personer, så tag bare børn, børnebørn, bedsteforældre eller vennerne med på ferie. Der er masser af aktiviteter for både store og små, så hele familien får en vellykket ferie.

Feriepark Landal Søhøjlandet har fri ankomst- og afrejsedag også i forbindelse med weekender, helligdage og skoleferier.

Skal du holde firmaevent?

Feriepark Landal Søhøjlandet afholder gerne Jeres næste firmaevent - og meget gerne på utraditionel vis i inspirerende omgivelser. Feriepark Landal Søhøjlandet har masser at byde på, som I normalt ikke får på et hotel eller konferencecenter. Overnatning tilbyder vi også.

Skal du holde fest?

Hold din fødselsdag, Blå Mandag, familiefest eller lejrskole hos Feriepark Landal Søhøjlandet ved Silkeborg. Vi skræddersyer gerne dit arrangement!